Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 44’üncü kez kapılarını açtı ve Fales Akustik Çözümler markası %100 PET, akustik keçe ürünleri ile fuara ‘’sessizlik getirdi’’.

%100 PET, akustik keçe ürünler tasarlayan Fales Akustik Çözümler, fuar boyunca misafirlerini sessizlik ile tanıştırdı. Stant tasarımında sessiz alanlar oluşturan marka standını ziyaret eden herkesi gürültüsüz ve yankısız bir alanda ağırladı. Misafirlerine deneyimi yaşatmayı amaçlayan marka ürünlerinin dekoratif özelliğini de gözler önüne serdi.

 

Çalışma alanlarında gürültü ve yankıyı ortadan kaldıran tasarımlar üreten marka, fuarı bir lansman niteliğinde geçirdi. Fales Akustik Çözümler standına yeni ürünlerini konumlandırarak dekoratifliğin nitelik ile birleşmesini farklı bir yorum ile misafirlerine gösterdi.

 

Standı ziyaret edenler oluşturulan iletişim duvarlarında ürün bilgileri ile karşılaşırken aynı zamanda da gerçek ürünleri deneyimleme fırsatı yakaladı. Fuar boyunca dünyanın birçok yerinden gelen kişiler Fales Akustik Çözümler standını ziyaret etti ve ürünler hakkında Fales profesyonel kadrosu ile tanışarak detaylı bilgi aldı.

 

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika gibi ülkelerden gelen misafirlerin Fales Akustik Çözümler markasının standına ilgili fuar boyunca oldukça yoğun oldu.

Deneyimi yaşamak isteyenlerin adresi olan stant, renkli tasarımı ve nitelikli ürünleri ile Yapı Fuarı boyunca en gözde stantlar arasında yerini aldı.

Fuar boyunca yaşanan deneyimi daha da fazla hissetmek, Fales markasını detaylı bir şekilde tanımak ve ürünleri incelemek için sizleri İstanbul Levent’te bulunan Ofiste Her Şey deneyim merkezine bekliyoruz.



Open chat