AÇIK OFİSLERDE “AKUSTİK KONFOR” İLK ARANAN ÖZELLİKLERİN BAŞINA YERLEŞTİ!

AÇIK OFİSLERDE “AKUSTİK KONFOR” İLK ARANAN ÖZELLİKLERİN BAŞINA YERLEŞTİ!

Fales Akustik Çözümler, açık plan ofis akustiğinin optimize edilmesi ve akustik konforun arttırılması için “Akustik keçe ürünler” ile çalışma alanlarında gürültüden uzak çalışmanızı sağlıyor.
Ofis düzenindeki en büyük zorluk, artan gürültü seviyeleridir. Akustiği hesap edilmemiş ofislerde, gürültünün çalışanlarınızın dikkatini dağıtabileceği ve verimliliklerini etkileyebileceği açıktır. Bu nedenle, gürültülü bölümleri bir arada tutmak ve bu bölümleri daha sessiz olanlardan ayırmak iyidir. Ayrıca, ofisin gürültülü ofis ekipmanlarını çevreleyen ses bariyerleri kullanılabilir. Akustiği optimize etmek için halılar, tavan döşemeleri ve bölme panel sistemleri gürültüyü emmeye yardımcı olacak şekilde tasarlanmalıdır.
Ortam sıcaklığı, aydınlatma ve hava kalitesi gibi pek çok çevresel faktörün işyeri performansı üzerindeki etkisi genel kabul görürken; araştırmalar düzgün akustik koşulların da önemli bir tasarım parametresi olarak ele alınması gerektiğini göstermekte. Verimli bir ofis, çalışanlara akustik konfor ve konuşma mahremiyeti sunarken; çalışanların gürültü nedeniyle dikkatlerinin dağılmaması ve başkalarını rahatsız etmeden çalışabilmesi için gerekli ortamı sağlamalıdır. Akustik konfor için “Gürültünün Yutulması” şarttır. Ses yutucu tavan panelleri, duvar malzemeleri ve döşeme kaplamalarının eklenmesi, bu yüzeylerden ofis hacmine geri yansıyan sesin düzeyini azaltır.
Fales Akustik Çözümler markası yeni yerinde İstanbul Levent’te hizmet veriyor. Çalışma alanlarınızda verimliliği arttırmak için akustik ürünleri ile markaların işbirlikçisi hale gelen Fales Akustik Çözümler; iş hayatının kalbi Levent’te Ofiste Her Şey’de müşterilerini karşılıyor.
Fales, 2.000 m2’lik alana sahip bu yeni yerinde ofisler ve tüm alanlar için gürültü engelleyen ürünlerini alıcı ile buluşturuyor. Bu yeni çözüm ve deneyim merkezinde dilediğiniz zaman kahvenizi alıp oturabileceğiniz, marka ekipleri ile etkileşimde bulunabileceğiniz ve Fales Akustik Çözümler markasını daha da yakından tanıyabileceğiniz 100 m2 teraslı bir cafe alanı da bulunuyor. Ofiste Her Şey etkileşim merkezi istenilen zamanda dilediğiniz gibi bilgisayarınızı alıp çalışabileceğiniz, beraber proje değerlendirebileceğiniz ve en çok da Fales’i yakından tanıyabileceğiniz bir kompleks olarak hizmet vermekte.
A sınıfı ses yutucu doğaya uygun malzemeler kullanılarak tasarlanan bu akustik ürünler ile ofislerde akustik konforu sağlamak mümkün hale geliyor. Farklı form ve renklerde tasarlanan ürünler sadece ses yutumu açısından değil dekoratif anlamda da kullanılıyor.
Kolay montaj özelliği de bulunan bu gürültü kesici ürünler kolay temizlenebilir özelliği ile konumlandırıldığı yerlerde hijyen açısından kolaylık sağlar. Yanmazlık özelliği de olan bu akustik ürünler fiyat açısından ulaşılabilir olurken aynı zamanda da dekoratif anlamda da kullanılabilir. Farklı renk ve tasarımlarda üretilen akustik keçe ürünler mekanlarınıza farklılık katıp görsel zenginlik kazandırır.
Fales Akustik Çözümler markasını daha yakından tanıyıp ürünlerini incelemek için “fales.com.tr” web sitesini ziyaret edebilir ya da Ofiste Her Şey deneyim merkezine ziyarette bulunabilirsiniz.



Open chat