Nitelikli Bir Perde…

Nitelikli Bir Perde…

MESH

 

Departmanları bölmek, açık ofislerde farklı alan oluşturmak isteyenler için tasarlanan Mesh, akustik anlamda da ses yutuculuğu çok yüksek bir üründür.

 

%100 PET, keçe içeren bu nitelikli ürün tasarımı itibariyle bir perde olarak değerlendirilebilir. Üzerinde bulunan desenler marka dinamizmine göre değişkenlik gösterir ve farklı tasarımlar ile üretilebilir. Üzerinde bulunan desenleri ile konumlandırıldığı alanda güneş ışığından faydalanılmasını sağlar. Bir paravan olarak da kullanılabilen Mesh, açık ofislerde departmanları bölmenize ve farklı alan oluşturmanıza yardımcı olur.

 

Mesh ürünü, isteğe göre tavandan tij yardımı ile sarkıtılarak ya da raylı bir sistem olarak kullanılır. Konumlandırıldığı alanda üstün ses yutum katsayısı ile akustiği sağlar. Farklı tarzı ile dekoratif anlamda şıklık katar. 15 farklı renkte üretilebilen Mesh; gürültü ve yankı gibi sorunları ortadan kaldırır.

 

Fales Akustik Çözümler markasının Mesh ürününü ve birbirinden farklı tüm ürünlerini görmek, deneyimlemek isteyenler, İstanbul Levent’te bulunan Ofiste Her Şey deneyim merkezini ziyaret edebilir.



Open chat