Fales akustik çözümler bir deneyim sunuyor

Fales akustik çözümler bir deneyim sunuyor

Ürünlerinde %100 PET kullanımı ile akustik keçe kullanan Fales Akustik Çözümler; sessiz ofis yaratmak ve çalışma alanlarında sessizliği sağlamak için akustik çözümler sağlıyor.

20’den farklı form ile 15 farklı renk seçeneği bulunan Fales Akustik Çözümler, konumlandırıldığı alanlarda sessizlik sağlarken aynı zamanda da dekotarif anlamda şıklık katıyor. Yüksek ses yutum kat sayısı ve A sınıfı malzeme kullanımı ile başlangıçta markalar için kullanılan bir üründen daha da çok ihtiyaç haline geliyor.

Akustiği konumlandırıldığı alanda sağlayan ve konforlu bir çalışma alanı sağlayan Fales Akustik Çözümler üç farklı kullanım şekli ile tasarımı sizlerle buluşturuyor. Ofis akustiği sağlamak için konumlandırıldığı yerlerde akustik tavan, akustik panel ve akustik duvar çözümlemeler yapıyor. Masa arası seperasyon olarak kullanılan bu akustik ürünler çalışma masalarında kişi gizliliğini sağlayarak kişilerin kendi alanlarının oluşmasına yardımcı oluyor.

Sadece ofis akustiğini düzenlemek için değil; insan sirkülasyonunun olduğu her alanda kullanılan bu keçe ürünler; yemekhane akustiği, hastane akustiği ve okul akustiğini sağlamak içinde kullanılıyor. Konumlandırıldığı alanda sesi içeride tutarak daha iyi bir iletişim oluşmasını sağlarken aynı zamanda da ortamdaki gürültü, yankı gibi etkileri ortadan kaldırıyor.

Fales Akustik Çözümleri ile tanışmak, farklı form ve renklerdeki ürünlerini daha detaylı görmek, deneyimlemek için İstanbul Levent’te bulunan Ofiste Her Şey: Deneyim Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz.



Open chat