Tasarımcı Ercan Kalem’in Farklı Dokunuşları ile Soft Wave

Tasarımcı Ercan Kalem’in Farklı Dokunuşları ile Soft Wave

Birbirinden farklı formlarda üretilen A sınıfı ses yutuculuğuna sahip akustik ürünlerin tasarımcısı Ercan Kalem, Fales Akustik Çözümler için hayal kurmaya, üretmeye devam ediyor.

 

Çalışma ortamlarınızda sessizliği sağlayan ve alanlarınızda akustik ses konforunu sağlayan Fales Akustik Çözümler ürünlerinde sürdürülebilirliği esas alıyor. Her bir ürünü doğaya dönüşümlü olan bu %100 keçe ürünler 3 farklı kullanım şekliyle projelerde yerini alıyor. Tavan, masa arası seperasyon ve duvarda konumlandırılarak kullanılan bu ürünler, ofislerinizde ve toplu çalışma alanlarınızda sessizlik sağlayarak gürültüden uzak konforlu alan oluşturuyor.

 

Çalışma alanlarında farklılık arayanlar için tasarlanan bu ürünlerin tasarımcısı ise Ercan Kalem. Tasarımcı uzun sürelerdir Fales Akustik Çözümler ile olan iş birliğini sürdürerek üretmeye, tasarlamaya ve hayata geçirmeye devam ediyor. Şimdilik sadece 20 farklı tasarımı olan Fales Akustik Çözümler, son olarak tasarımcı Ercan Kalem’in tasarladığı Soft Wave ürününü alıcı ile buluşturarak 17 farklı renk ile kullanıcıya çeşitlilik sağlıyor.

Tasarımcı Ercan Kalem’in tasarladığı Soft Wave ürünü; hem duvara hem de tavana konumlandırma yapılabiliyor.

 

Tasarımlarını sadece sorun gidermek için hayata geçirmeyen Ercan Kalem, tasarladığı ürünlerinde dekoratifliğe de oldukça önem gösteriyor. Soft Wave’i tasarlarken de bu düşünceden uzaklaşmayan tasarımcı bu tasarımında da dekoratif açıdan da oldukça kullanışlı, konumlandırıldığı yerin dinamizmini arttırmayı hedefliyor.

 

Görsel olarak mekanı güzelleştiren ve farklılaştıran bu ürün 0.60 ses yutuculuğu ile akustik konusunda işlevselliği oldukça fazla olan ürün ortamlarınızda gürültüyü engelleyerek daha verimli bir çalışma alanı sağlıyor. Aynı zamanda katmanlı yapısı sayesinde de ses yutuculuğu standart izolasyon malzemelerine oranla çok daha yüksek hale geliyor. Tavanda kullanılması için gerekli montaj malzemeleriyle kolayca konumlandırılan ürün entegre ışık kanalı ile birlikte çok yönlü bir kullanım sunarak kullanıcıya kolay ve konforlu bir kullanım sunuyor.

 

Tasarımcı’nın birbirinden farklı tasarımlarını yerinde görmek, deneyimlemek ve farklı konumlandırılmalarını yakından incelemek için İstanbul’un iş hayatının merkezi olan Levent’te bulunan Fales Akustik Çözümler showroomunu ziyaret edebilirsiniz.



Open chat