Fales Akustik İle Ofisler Gürültüden Uzak

Fales Akustik İle Ofisler Gürültüden Uzak

Her bir ürünün de A sınıfı yüksek ses yutumu özelliği olan Fales Akustik Çözümleme; çalışma alanları ve ofislerinizde gürültüden uzak alanlar yaratıyor.

 

Kolay montaj edilmesi ve istenilen alana kolay konumlandırılması ile ulaşılabilir konfor sağlayan Fales Akustik Çözümleme ofisleriniz için işbirlikçiniz oluyor. Akustik ürünleri ile yoğun iş temposunda oluşan gürültü faktörünü minimuma indirirken aynı zamanda da seslerin karışmasına engelliyor.

 

Form çeşitliliği ile kullanılacak alanda alıcının taleplerine yönelik şekillenebilen ürünler keçe malzemesi kullanılarak farklı renk ve boyutlarda üretiliyor. Doğaya elverişli olan keçe malzemesi yanmazlık açısından da güvenli bir şekilde kullanım sağlıyor. Aynı zamanda hijyenik, kolay temizlenen bu ürünler kullanıcı için maksimum fayda sağlıyor.

 

Fales markası, ürünlerini alıcı ile buluştururken önce konumlandırılacak alanı ziyaret edip ihtiyaçları belirliyor. Daha sonra gerekli planlamaları yaparak akustik alan ölçümleri yapıyor. Ölçümlerden sonra gerekliliğe ve yeterliliğe uygun olarak akustik keçe ürün seçimi yapıyor. Konumlandırıldığı alana göre farklı ses yutumu faaliyetinde bulunan bu ürünler kullanıldığı alanlarda gürültüden uzak konforlu çalışma zamanı sunuyor. Böylece ofis çalışanları çalışma alanlarında daha rahat çalışıp işlerine daha kolay yoğunlaşabiliyor.

 

Fales Akustik Çözümleme olarak ses, gürültü ve akustik çözümleme konusunda sahip olduğumuz ürün çeşitliliği ve uygulama deneyimimizle ofis akustik ihtiyaçlarına yönelik çözümlerimizi yüksek kalite standartlarında sunarak iş dünyasının en çok şikayet ettiği konulardan olan çalışma verimine kalıcı çözümler sunuyor. 

 

Ürünlerimizi görmek, bizleri daha yakından tanımak için showroomumuzu ziyarete gelebilirsiniz.



Open chat