Fales Akustik Çözümler Yapı Fuarı’nda

Fales Akustik Çözümler Yapı Fuarı’nda

Pandemi sürecinden sonra ilk fiziki fuar olan Yapı Fuarı’nda %100 çevre dostu, birbirinden farklı formlarda tasarlanan yeni lansman ürünleriyle Fales Akustik Çözümler’de bulunuyor.

 

Yeni ürünleri ile 43. Yapı Fuarı’nda bulunacak olan Fales Akustik Çözümler, pandemi sürecinden sonra yapılacak ilk fiziki olacak fuara, sessizlik getiriyor.

 

Yapı Fuarı’nda Fales Akustik Çözümler; 7. Salon E530 no’lu stand alanında!

 

1-4 Nisan tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Yapı Fuarı’nda her sene olduğu gibi bu senede çalışma ortamlarında sessizliği sağlayan ve aynı zamanda gürültüden uzak, yankı olmadan çalışma alanı yaratan Fales Akustik Çözümler’de farklı ürünleri ile bulunuyor. Yeniliği her zaman tüm tasarımlarında hissettiren ve 17 farklı renk seçeneği ile alıcısına bir çok farklı form ve renk sunan marka sessizliği çalışma alanlarınıza getirip konforlu bir şekilde çalışmanıza olanak sağlıyor.

 

Pandemi süreciyle her sektör olumsuz yönde etkilenirken Fales Akustik Çözümler ise krizi fırsata çevirerek değişimin öncülüğünde tasarlamaya devam etti. Farklı form ve şekillerde duvar, masa arası seperasyon ve tavanda kullanımında konumlandırılan ürünleri ile alanlarınıza akustik çözümler getiriyor.

 

Doğaya dost ve geri dönüştürülebilir olan keçe malzemesinden tasarlanan ürünler ile ofis çalışanlarının konforlu çalışabilmesi için gerekli koşulları sağlanıyor. Çoklu çalışma alanlarında ya da ortak alanlarda oluşan gürültüyü engelleyici sistem ile birlikte çalışanların rahat çalışabilmesi ve yaptıkları işten verim alabilmeleri sağlanıyor. A sınıfı ses yutumu özelliği ile ortamı daha fazla ses açısından sterilize ederek toplu alan çalışanlarına, hem psikolojik hem de fiziki rahatlığı sağlıyor. Akustik çözümler ile seslerin karmaşadan etkilenmesine engellemek isteyen Fales Akustik Çözümler markası; seslerin kaynağından bozulmadan iletilmesini sağlıyor. Böylece daha verimli çalışılırken, gürültü gibi çalışmaya negatif olacak en büyük etken ortadan kalkıyor.

 

Standartların dışındaki çizgileriyle ofislerinize akustik konfor sağlayan Fales Akustik Çözümler, yeniliği sadece bir kavram olarak görmeyip her bir adımına taşıyor. Yenilik denince sadece akla ürünleri ile gelmek istemeyen marka; yeni konumu ile İstanbul iş hayatının kalbi Levent’te 2000 m2’lik bir alanda showroomdan daha fazlasını sunuyor.

 

Fales Akustik Çözümler ürünlerini görmek, yaratıcı akustik uzmanları ile projelerinizi değerlendirmek için Levent’te bulunan showroomumuzu ziyaret edebilir ya da internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



Open chat