Fales Akustik Çözümler İle Eğitime Tam Destek !

Fales Akustik Çözümler İle Eğitime Tam Destek !

Fales Akustik Çözümler markası, Bingöl’de bulunan Şehit Zafer Kurt Mesleki ve Teknik Aandolu Lisesi’ne akustik çözümler getiriyor. Gençlerin daha verimli eğitim alabilmesi için şuan yeniden tasarlanan kütüphanede Made ürünleri ile sessizlik sağlıyor.

 

Geleceğimizin elçişi öğrencilerin her zaman yanında olmak, onlara daha verimli çalışma alanları sağlamak amacıyla bir çok projeye imza atan Fales Akustik Çözümler, bu sefer de Bingöl’de bulunan Şehit Zafer Kurt Mesleki ve Teknik Aandolu Lisesi’ne akustik çözümler getiriyor. Her zaman öğrencilerin yanında olmayı hedefleyen marka, ürünlerini çoklu çalışma ortamlarında konumlandırarak daha iyi bir iletişimde eğitim alınmasını sağlıyor. Sadece okullarda değil bir çok çalışma alanlarında da sessizlik ve gürültüyü engellemeye çalışırken etkili iletişim için de doğru projeler ile çalışmalarına devam ediyor.

 

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça bahsettiren Fales Akustik Çözümler ise “Önce Eğitim” mottosunu benimsiyor. Öğrencilerin ders çalışırken konforlarını düşünen marka öğrencilerin sessiz ortamlarda rahat çalışmalarını, projelerini hayata geçirmelerini ve kitaplarını okumalarını hedefliyor.

 

Sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam eden ve her zaman paylaşmayı hedefleyen marka; yeni sosyal sorumluluk projelerinde de adından bahsettirmeye devam etmeye hazırlanıyor. Detaylı bilgi için lütfen bizler ile iletişime geçin…



Open chat